Klijent

MARS

Brend

ORBIT

Naziv kampanje

POŠALJI PORUKU KOJA OBARA S NOGU

Mediji

Web, Društvene mreže, promocije

Tržište

Srbija

Godina

2020

Ideja

Znamo da nije uvek lako pokazati ljubav, zbog toga smo u okviru Orbit kampanje „Sjaj koji privlači“ osmislili platformu koja je imala cilj da nas podrži i ohrabri u nameri da pokažemo ljubav na jedinstven način.

Kreirali smo mikrosajt gde smo ostavili mogućnost korisnicima da kreiraju, sačuvaju i podele personalizovane poruke ljubavi! Korisnici su mogli da izaberu dizajn poruke menjajući stikere, pozadinu i font. Sajt je zabeležio na hiljade poseta, a korisnici su kreirali preko 900 poruka!

U isto vreme, u Ada Mall Shopping Center-u smo kreirali LOVE CORNER, gde su prolaznici mogli da unesu svoje poruke! Najinteresantnije poruke su se prikazivale na ekranima u Delta City-ju, Ušću i Ada Shopping Center-u. Pored toga, prolaznici su mogli da se fotografišu i dobiju fotografije na licu mesta, a za dodatno osveženje pobrinule su se Orbit žvake, koje su delile naše promoterke.

Na Orbit Instagram nalogu korisnici su mogli da isprobaju i face filtere koji su osvojili Generaciju Z!  Filteri su zabeležili odlične rezultate, a naši pratioci su ih koristili čak 4,613 puta.