KREATIVNA AGENCIJA I JOŠ MALO VIŠE

DVE DECENIJE DOBRIH IDEJA

Agencija Sivo osnovana je 1998. kao Grey Worldwide i za preko 20 godina postojanja, sarađivala je sa najvećim i najuspešnijim klijentima na teritoriji Srbije i regiona. Višestruki smo dobitnik svih relevantnih domaćih nagrada iz oblasti advertajzinga i kreativnih komunikacija.

REGIONALNA I GLOBALNA SARADNJA

Od 2014. deo smo globalne Wunderman Thompson grupe, koja je aktivna na 90 tržišta širom sveta. Agencija Sivo do sada je kreirala kampanje za 15 tržišta u Evropi: Srbija, Hrvatska, Slovenija, Rumunija, Bugarska, Severna Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija, Estonija, Letonija, Litvanija, Izrael, Kosovo, Palestina.

PARTNERI NA DUGE STAZE

Cilj nam je da sa svim svojim klijentima ostvarimo dugoročnu i široku saradanju, jer se na taj način zajedno razvijamo i unapređujemo.

DOBRA SARADNJA RAĐA DOBRA REŠENJA

Advertajzing je timski sport, a poverenje i razumevanje između klijenta i agencije su osnova iz koje nastaju sve uspešne i kreativne kampanje.

KREATIVNO
ZNAČI JEDNOSTAVNO

ISKRENA KOMUNIKACIJA

U svakoj našoj kampanji smo otvoreni i iskreni. Najkreativnija rešenja su ona koja se kupcima obraćaju jasno i direktno.

UVEK SPREMNI ZA KORAK VIŠE

Želimo da izađemo iz floskula i stereotipa. Ne plašimo se promena, već težimo njima. Dobra rešenja nastaju iz stalne potrage ka drugačijem načinu obraćanja.

KREATIVNOST U PLASMANU IDEJA

Kao full service agencija, želimo da iskoristimo sve medijske potencijale i uvek pronađemo najbolje rešenje za plasiranje naših ideja. Mogućnosti je mnogo, a na nama je da ih iskoristimo na kreativan i efikasan način.