KLIJENT

BEO SHOPPING CENTER

NAZIV KAMPANJE

CIRKUS ŠOPINGA I ZABAVE

MedIJI

OOH, SOCIAL MEDIA, RADIO

TRŽIŠTA

Srbija

GODINA

2023

IdeJa

Već treću godinu zaredom organizujemo rođendansku proslavu BEO šoping centra. Ideja za kampanju dolazi iz sivih ćelija SIVO tima, a sam BEO brend pruža širok prostor za kreativnost. Osmislili smo koncept koji se istakao u odnosu na prethodne kampanje, ali i ispratili BEO stil i ton komunikacije. Pomislili smo na „neviđeno“ i znali da CIRKUS sigurno pruža sjajan spoj zabave, akrobacije i drži pažnju posetilaca centra.

 

BEO brend podržava autentičnosti i jedinstvenosti, pa smo u saradnji sa partnerima napravili do sada neviđen događaj u našem gradu. Premijerno na našem tržištu, postavljena je Human Claw aktivacija, odnosno mašina zabave koja je donosila brojne nagrade. Dodatno, prva tri rođendanska dana bila su propraćena nastupima koji su se kretali od vatrenih lepeza do akrobacija na trapezu, što je okupilo mnogobrojne posetioce centra.

 

Nakon što se rođendanski mesec uspešno završio, sa klijentom smo zadovoljno sumirali utiske i mnogobrojne pozitivne komentare, a ideje za nove kampanje su već krenule da se nižu.